Oliiviöljyt

Pehmeän maukas ja aromikas luonnollinen ekstra neitsytoliiviöljy

CRITIDA on perheyritys Kreetan saarelta, joka on tuottanut jo kolmen sukupolven ajan Natural Extra Virgin -oliiviöljyä. Pitkä historia ja tietämys takaavat puhtaan ja luonnollisen oliiviöljyn, jossa säilyvät kaikki vitamiinit ja aromit.

Biologinen, mekaanisesti kylmäpuristettu neitsytoliiviöljy sisältää luonnollisia ainesosia, täynnä makua ja ravitsemuksellisia ominaisuuksia. Poimintaan ja oliivien puristamiseen ei sisälly mitään kemiallisia aineita eikä viljelyssä käytetä kemiallisia lannoitteita eikä torjunta-aineita.

Sertifioiduissa, puhtaissa CRITIDA extra virgin oliiviöljyissä on runsaasti hyvää tekeviä rasvahappoja, A-, B-, D-, E- ja K-vitamiineja sekä antioksidantteja. Oliiviöljyn päivittäinen käyttö ylläpitää sydämen ja koko kehon terveyttä. CRITIDAN korkealaatuinen oliiviöljy sopii erinomaisesti salaatteihin ja on mitä parhain öljy paistamiseen. Critidan extra virgin oliiviöljyt ovat mm. vuonna 2017 voittaneet Kreetan parhaimman oliiviöljyn palkinnon ja lisäksi luomu oliiviöljy sekä sitruuna-, oregano- ja rosmariini oliiviöljy v. 2017 Israelin parhaimman oliiviöljyn palkinnon.

Aistitietous: Väri hennon vihreä, puhdas ulkonäkö. Pehmeä täyteläinen maku ja miellyttävä aromi
Happamuusaste: 0,1–0,4 %
Säilyvyys: 24 kk pullotuspäivästä
Säilytys: Viileässä, valolta suojattuna. Ei jääkaapissa.

Siirry ostoksille oliivikauppaan!