Toimitusehdot ja rekisteriseloste ja tietosuoja

Toimitusehdot

Tilaukset toimitetaan vain Suomen alueelle. Tilauksen yhteydessä voi rastittaa haluamansa noutopaikan, smartpostin tai kotiinkuljetuksen. Postitusmaksu määräytyy postitustavan mukaan. Yli 50 € tilaukset tulevat ilman postituskuluja.

Tuotteet saapuvat tilaajalle 3-5 pvän kuluttuessa lähetyspäivästä.

Mahdollisesti tuotteen väärin (esim. lukumäärä väärin tms.) pakkaamisesta johtuvasta lisälähetyksestä myyjä maksaa kaikki kustannukset.

Toimitusaika
Toimitusaika on normaalisti 3–5 päivää. Toimitus tulee postitse lähimpään posti toimipisteeseen tai Smartpostin lokeroon. Valittavana on myös kotiinkuljetus.

Hinnat
Voimassaoleva hinta on euroissa (EUR) ja sisältää voimassaolevan arvonlisäveron, joka on oliiviöljyjen osalta 14 % ja kauneudenhoitotuotteiden osalta 24 % (ALV). Kuljetuspalvelut sis. 24% alv. Myyjä pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

 

Tietoja sinulle asiakas:


Rahat takaisin -takuu

Tilaamillasi tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Saat tuotteen hinnan takaisin, kun tuote on avaamaton ja virheetön, myös tuotteen oma pakkaus täytyy olla virheetön. Takaisinmaksut maksetaan ilmoittamallesi tilille 30 päivän sisällä tuotteen palautuksesta.
Tuotteen palautus
Pakkaa tuotteet hyvin, suojaa ne kolhuilta ja laita mukaan lähetyslista ja reklamaatio- tai palautusilmoitus, johon laitat yhteystietosi, osoitteesi ja mihin palautusraha maksetaan. Kuluttajansuojalain mukaisen tuotteen lähettämisestä aiheutuvan postikulun me maksamme.
Virheelliset tuotteet
Jos tuotteessa itsessään on jokin virhe, sinun täytyy lähettää se takaisin meille. Toimi kuten edellä, laita mukaan reklamaatioilmoitus, jossa kerrot mikä tuotteessa on mielestäsi vikana. Viallisesta tuotteesta me maksamme palautuspostimaksun ja tuote vaihdetaan. Mikäli et halua vaihtaa virheellistä tuotetta ja palautat koko tilauksen, ota yhteyttä meihin livvie@livvie.fi.

Kuljetuksesta aiheutuneet vauriot
Me vastaamme aina kuljetuksessa tulleista vaurioista, kun lähetämme tuotteen sinulle, mutta sinun on tehtävä siitä itse ilmoitus postiin. Ilmoita vauriosta myös meille livvie@livvie.fi.
Riitatilanne
Mahdolliset riitatilanteet ratkaistaan Ylivieska-Raahen käräjäoikeudessa.

Tärkeintä meille on tyytyväinen asiakas.
Sinun mielipiteesi ovat meille tärkeitä. Siksi haluamme, että otat meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai mielipiteitä tuotteista livvie@livvie.fi.

 

Rekisteriseloste ja tietosuoja

Henkilötietolaki (523/99) 10 §/Tietosuoja-asetus 679/2016

Rekisterinpitäjä

Livvie.fi verkkokauppa
Yritys: Tarinamaailma ay / Livvie.fi
Y-tunnus: 2827489-8
Sähköpostiosoite: livvie(at)livvie.fi
Osoite: Lehmustie 24, 84100 Ylivieska
Tietosuojasta vastaava
Nimi: Tero Mononen
Sähköpostiosoite: tero(at)tarinamaailma.fi
Puhelinnumero: 041 4580 930
Osoite: Lehmustie 24, 84100 Ylivieska

Rekisterin nimi

Tarinamaailma ay /Livvie asiakasrekisteri

Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö on ostanut Livvie.fi -verkkokaupasta tuotteita, ja rekisteröitynyt asiakkaaksi. Rekisteriä käytetään asiakkaan tilausten toimittamiseen ja laskuttamiseen, asiakassuhteen hoitoon ja asiakasyhteydenpitoon.

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on Livvie.fi asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Rekisteröityneet asiakkaat voivat myös tutkia omaa tilaushistoriaansa ja tilata helposti uudelleen suosikkituotteitaan. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin sisältämät tiedot

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista

Tietolähteet
Henkilötietoja kerätään henkilöltä itseltään tilausten yhteydessä tai hänen rekisteröityessään verkkokauppaan.

Tietojen luovutus
Tarinamaailma ay / Livvie sitoutuu olemaan käyttämättä, luovuttamatta tai myymättä asiakastietoja muuhun tarkoitukseen tai kolmannelle osapuolelle, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä. Ulkopuolisten tahojen pääsy tietoihin estetään käsittelemällä tietoja tietokoneella ja ohjelmistoilla, jotka on suojattu salasanalla sekä kattavalla tietoturvaohjelmistolla. Tietoja käsittään Suomessa ainoastaan tilausten lähettämiseen liittyen. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle: Tietoja ei luovuteta EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle.

Henkilötietojen säilytysaika
Asiakkuustiedot tuhotaan viimeistään kaksi kuukautta asiakassuhteen päättymisen jälkeen.  Verkkokauppaan rekisteröityneiden asiakkaiden tiedot säilytetään maksimissaan 2 vuotta, jonka jälkeen ne poistetaan ilman erillistä tiedotusta.

Rekisterin tiedotustavat
Kotisivuillamme henkilötietoja keräävä lomake sisältää kohdan, jonka käyttäjä aktivoi ymmärtäessään että hänen henkilötietonsa lisätään asiakasrekisteriin. Palvelusopimuksemme sisältää kohdan, jossa kerrotaan asiakassuhteen aikana kerättävien henkilötietojen lisäämisestä asiakasrekisteriimme.

Rekisterin suojaus
Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoin suojattuja. Salasanat vaihdetaan säännöllisesti. Tietokannat, niiden varmuuskopiot ja manuaalinen aineisto sijaitsee lukituissa tiloissa ja tietoihin pääsevät käsiksi vain rekisterinpitäjä ja erikseen nimetyt henkilöt. Ainoastaan nimetyillä henkilöillä on oikeus käsitellä ja ylläpitää rekisterin tietoja. Käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Pääsy rekisteriin
Tero Mononen, yrittäjä, tero(at)tarinamaailma.fi
Sari Keskimaa, yrittäjä, sari(at)tarinamaailma.fi

Maksuliikenteen tiedot
Maksujen välittäjänä toimii Checkout.fi. Joissakin tapauksissa maksujen välitys toteutetaan laskulla. Laskujen lähettäjä saa asiakkaan laskutustiedot asiakasrekisteristä. Asiakkaan verkkopankkimaksamisen tai luottokortin tiedot eivät tallennu yrityksen järjestelmiin vaan jäävät maksujenvälityksestä vastaavan yrityksen tietoihin.

Henkilön oikeus omiin tietoihinsa
Tietoja voidaan poistaa Asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Rekisteröidyllä on tämän lisäksi oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisemista sekä tietojensa poistamista. Oikaisu tai poistopyynnöt pyydetään esittämään ensisijaisesti sähköpostitse. Tarkastuspyynnössä tulee olla maininta, että pyyntö koskee Tarinamaailma ay /Livvie asiakasrekisterin rekisteritietoja. Suosittelemme käyttämään tietopyyntöön www.tietosuoja.fi:stä löytyvää lomakepohjaa. Tiedot toimitetaan asiakkaalle 30 päivän sisällä pyynnön vastaanottamisesta. Tiedot luovutetaan tarkistussoiton jälkeen henkilön antamaan sähköpostiosoitteeseen. Tietojen muutokset käsitellään sähköpostin välityksellä.

Toimenpiteet tietovuodon sattuessa
Tarinamaailma ay /Livvie tietosuojavastaava Tero Mononen tiedottaa mahdollisesta tietovuodosta tietosuojaviranomaisille sekä asiakkaille viipymättä. Ilmoitamme muun muassa sähköpostitse sekä kotisivujemme ja muiden sähköisten kanavien kautta.